Belangrijke informatie over GPS MTB-tocht 100km

Geplaatst door | Uncategorized | Geen reacties

Let op, belangrijke informatie over de MTB-tocht. De 100km MTB-tocht wordt verreden doormiddel van gps.
Als je niet in het bezit bent van een gpsapparaat kun je mee met één van onze gps toerleiders. Er zijn verschillende groepen ieder met zijn eigen snelheid. Wanneer je de 100km gps wilt fietsen a.u.b. niet de pijlen op het parcours volgen, maar de gps-track.

Op 3 juni 2017 zal de 8e editie worden georganiseerd

Geplaatst door | Uncategorized | Geen reacties

De voorbereidingen zijn al weer in volle gang, om ook in 2017 het evenement weer tot een groot succes te maken. Op donderdag 18 november 2016 heeft de commissie een bedrag van €4.000,- mogen overhandigen aan de Voedselbank. Hier zijn we heel trots op en willen daarom alle deelnemers nogmaals hartelijk bedanken.

Via onze website en social media zullen we jullie op de hoogte houden omtrent de laatste ontwikkelingen voor de editie in 2017 ksnnggy.

Hartelijk bedankt voor 2016!

Geplaatst door | Uncategorized | Geen reacties

De editie van 2016 zit er op !!! Alle deelnemers bedankt !!!!!

De editie van 2016 zit er weer op. Een prachtige zon overgoten fietsdag. Bijna 1000 deelnemers wisten Rijssen te vinden. Veel lof voor de prachtige routes en de goede organisatie. De bewaakte fietsenstalling blijkt in goede aarde te vallen, dit gezien de vele deelnemers die na afloop van het dik verdiende ¨broodje bal¨ genoten. De fanfare plezier band ¨De Kamgoarn Klosse¨ speelde met veel enthousiasme en de Voedselbank kan een mooie cheque tegemoet zien. Alle deelnemers hartelijk bedankt en tot de editie in 2017.

Beveiligde fietsenstalling

Geplaatst door | Uncategorized | Geen reacties

Dit jaar zal er beveiliging zijn bij de fietsenstalling!
Er zal o.a. worden gewerkt met een tweetal bandjes waarop een nummer staat. Één bandje komt om de fiets van de deelnemer, het ander bandje is voor de deelnemer zelf. Deze nummers dienen met elkaar te corresponderen. Om op uw fiets te vertrekken vanaf de stalplaats dient u het bandje te tonen aan de beveiliging. Verlies deze dus niet!
Natuurlijk is het stallen van de fiets wel op eigen risico.