€4.000,- voor voedselbank

Geplaatst door | februari 26, 2018 | Uncategorized | Geen reacties

Tijdens een gezellige bijeenkomst bij de Voedselbank West Twente op 26 oktober maakte de commissie van de Theo de Rooij Classic de opbrengst van de afgelopen tourtocht bekend.

De op 3 juni van dit jaar georganiseerde toertocht leverde een bedrag van € 4.000,- op. Deze opbrengst wordt gedoneerd aan de Voedselbank. Met dit bedrag kan de Voedselbank, naast de reguliere, door onder andere supermarkten geleverde voedingsmiddelen, extra aankopen doen om gezinnen in de gemeente Rijssen-Holten te ondersteunen.

Naamgever en mede-organisator Theo de Rooij zet zich graag in voor lokale initiatieven die de plaatselijke bevolking ten goede komen. .Dit vergroot ook de betrokkenheid van vrijwilligers, deelnemers en iedereen die zich voor het evenement inzet. De organisatie van de Theo de Rooij Classic wil graag alle deelnemers, sponsoren en bedrijventeams hartelijk bedanken voor de betrokkenheid.

Op 2 juni 2018 zal de 9e Theo de Rooij Classic worden verreden. De organisatie, in handen van Tourclub Rijssen, in samenwerking met Theo de Rooij, ziet uit naar een fantastische dag met hopelijk weer een mooie opbrengst.