Theo de Rooij Classic Bedrijventocht intro

Met Peter Post en Jan Raas is Theo de Rooij één van de meest geslaagde managers in het Nederlandse wielrennen. Wanneer Theo de Rooij zijn naam verbindt aan een toertocht dwars door het hart van Overijssel, dan is niet alleen zakelijk plezier maar vooral zakelijk succes op voorhand verzekerd.

Ga maar na. Over afstanden van 80, 110 en 150 kilometer voert de Theo de Rooij Classic de deelnemers over de veilige, autoluwe wegen, van een van de mooiste stukjes Nederland. Letterlijk hoogtepunt in het parkoers is de Holterberg. Kortom prachtige routes waarvan u en uw relaties zeker onder de indruk zullen zijn. Ook kunt u de MTB Zomermarathons 50 en 100 kilometer samen met uw relaties of medewerkers fietsen. Uitdagend, samen vechtend tegen de natuurlijke obstakels.

De gezamenlijke inspanning en de gezamenlijke ontspanning – zowel vooraf als na afloop – zorgt voor een bijzondere sfeer waarin de synergie tussen de deelnemers zich gemakkelijk laat vertalen in profijtelijke zakelijke samenwerkingsverbanden. Theo de Rooij heeft in de periferie van zijn professionele wielerteams op dezelfde manier menigmaal aan de basis gestaan van langlopende zakelijke successen.

De wielermanager Theo de Rooij heeft altijd een gezonde bedrijfsvoering voorgestaan. Letterlijk is dat terug te vinden in de Theo de Rooij Classic Bedrijventocht waarin u en uw gasten op een gezonde goed begeleide manier de kilometers en de hoogteverschillen overwinnen.

Theo de Rooij zit zelf met grote regelmaat op de racefiets. “Even de kop leeg maken,” heet het dan. Hij vindt zo de inspiratie om na geleverde inspanningen met nieuwe, onverwachte en creatieve oplossingen voor de dag te komen. Zo kunt ook u met uw collega’s, uw relaties of uw potentiële klanten of partners op een sportieve en gezonde manier “even de kop leegmaken” om meteen daarna succesvol aan de slag te gaan met teambuilding of zakelijk netwerken.

De Theo de Rooij Classic Bedrijventocht heeft al voor u nagedacht en biedt u pasklare oplossingen voor een buitengewoon geslaagde dag. Als geen ander weet Theo de Rooij dat het in de topsport om de details draait. Wees ervan verzekerd dat Theo de Rooij garant staat dat al die details tot in de puntjes zijn verzorgd.

Uiteraard wordt u de mogelijkheid geboden uw gasten persoonlijk te ontvangen, aan uw eigen gereserveerde tafel. De uitstekende ontvangst voor de start van de Theo de Rooij Classic Bedrijventocht wordt gecontinueerd tijdens de toertocht zelf. Bij de eerste verzorgingspost wordt een broodmaaltijd geserveerd; bij de tweede post krijgen de deelnemers sportdrank, fruit en een sportreep.

Na afloop van de toertocht zijn voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig om u aansluitend fris bij Restaurant “De Poort van Twente” (100m van de finish) te melden voor de belangrijke laatste contacten van de dag. Er wordt een uitgebreid buffet geserveerd en zijn er voor iedere deelnemer twee consumpties. Maar cruciaal voor dit deel van de dag is, dat u hier definitief uw resultaten boekt in teambuilding of netwerken. Theo de Rooij weet immers al zo lang en uit ervaring hoe het na de koers werkt..

Voor Theo de Rooij maakt het geen verschil of hij met een topsporter of een topbedrijf te maken heeft. De benadering is voor hem identiek. Zoals Theo de Rooij jarenlang zijn beste renners met de beste zorg heeft omgeven, zo ziet hij ook de relatie met de deelnemende bedrijven aan de Theo de Rooij Classic Bedrijventocht.