Theo de Rooij Classic

Zaterdag 1 juni 2019, de 10e editie "Theo de Rooij Classic"

Op zaterdag 1 juni 2019, de tiende Theo de Rooij Classic !

Terugblik 2018, wat een geweldige dag!

Ondanks de lichte regen in de ochtend hebben ruim 750 sportieve fietsers de weg naar Rijssen gevonden, om deel te nemen aan de 9e editie van de Theo de Rooij Classic. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd evenement met hopelijk een mooi bedrag voor ‘De Voedselbank’. Ook hebben vele deelnemers geprobeerd om de tijd van Anna v/d Breggen te kloppen in de Holterberg en sommigen is dit ook gelukt, proficiat. Bij deze willen we als commissie alle deelnemers en vrijwilligers hartelijk bedanken voor deelname en support tijdens deze dag.
Fotograaf Victor Velt heeft ook foto’s gemaakt. Klik hiervoor op onderstaande link.

Fotoalbum Victor Velt Fotoalbum 2018

 De “Classic”

 80, 110 en 150 km.
Deze routes lopen door de mooiste delen van Overijssel. Verkeersarme wegen door een uitdagend en prachtige omgeving met verrassend veel klimmetjes, met als toetje de selectieve 11 km lange tocht dwars door de Holterberg.

meer informatie

MTB Classic

50 en 100 km.
Ook voor 2018 is de organisatie  van de Theo de Rooij Classic er in geslaagd uitdagende routes samen te stellen. Voor de 5e keer staat de 100 km lange MTB Classic (GPS) op het programma. (Uniek: ook zonder GPS is deelname mogelijk).

meer informatie

 Gezinstocht 

 30 km
Gezinstocht. 30 km. De omgeving van Rijssen-Holten is zeer gevarieerd. Heuvels, bossen, heidevelden en landwegen nodigen uit om te fietsen en te genieten.

 

meer informatie

 

Lokale doelen

Zoals in voorgaande edities het geval was, zal de opbrengst worden geschonken aan een lokaal doel. Voor de editie van 2018 is dit: