Theo de Rooij Classic

Zaterdag 3 juni 2017, de 8e editie "Theo de Rooij Classic"

2016 zit er op !!!, op weg naar 2017. Alle deelnemers bedankt !!!!!

De editie van 2016 zit er weer op. Een prachtige zon overgoten fietsdag. Bijna 1000 deelnemers wisten Rijssen te vinden. Veel lof voor de prachtige routes en de tip-top organisatie. De bewaakte fietsenstalling blijkt in goede aarde te vallen, dit gezien de vele deelnemers die na afloop van het dik verdiende ¨broodje bal¨ genoten. De fanfare plezier band ¨De Kamgoarn Klosse¨ speelde met veel enthousiastme en de Voedselbank kan een mooie cheque tegemoet zien. Slle deelnemers hartelijk bedankt en tot de editie in 2017.

U kunt ons ook volgen via social media: Facebook en Twitter.

 

 De “Classic”

 80, 110, 150 en 250 km.
Deze routes lopen door de mooiste delen van Overijssel. Verkeersarme wegen door een uitdagend en prachtige omgeving met verrassend veel klimmetjes, met als toetje de selectieve 11 km lange tocht dwars door de Holterberg.

meer informatie

MTB

50 en 100 km.
Ook voor 2016 is de organisatie  van de Theo de Rooij Classic er in geslaagd uitdagende routes samen te stellen. Voor de 3e keer staat de 100 km lange MTB Marathon (GPS) op het programma. (Uniek: ook zonder GPS is deelname mogelijk).

meer informatie

 Gezinstocht 

 30 km
Gezinstocht. 30 km. De omgeving van Rijssen-Holten is zeer gevarieerd. Heuvels, bossen, heidevelden en landwegen nodigen uit om te fietsen en te genieten.

 

meer informatie

Lokale doelen

Zoals in voorgaande edities het geval was, zal de opbrengst worden geschonken
aan een lokaal doel. Voor de editie van 2016 zijn dit:

 

Voedselbank “West-Twente”

voedselbank-west-twente_logo

 

 

Voedelbank West Twente

 

Stichting Waander Companje 

logo_waander

 

 

 

Stichting Waander Companje

 

reggesteyn

 Start & Finish

Start en finish zullen net als in de voorgaande edities, plaatsvinden bij Scholengemeenschap De Reggesteyn in Rijssen, waar een ruime accommodatie ter beschikking staat van individuele deelnemers en de bedrijventeams.

meer informatie

 

Wij zien u graag op zaterdag 4 juni 2016 in Rijssen!

Theo de Rooij Classic