Theo de Rooij Classic

Zaterdag 4 juni 2016, de 7e editie "Theo de Rooij Classic"

Aftermovie Theo de Rooij Classic

Foto's 2010-2015

 De “Classic”

 80, 110, 150 en 300 km.
Deze routes lopen door de mooiste delen van Overijssel. Verkeersarme wegen door een uitdagend en prachtige omgeving met verrassend veel klimmetjes, met als toetje de selectieve 11 km lange tocht dwars door de Holterberg. Voor het eerst dit jaar een 300 km lange GPS tocht voor individuele deelnemers of in groepsverband (met zg. voorrijders)

meer informatie

MTB

50 en 100 km.
Ook voor 2015 is de organisatie  van de Theo de Rooij Classic er in geslaagd uitdagende routes samen te stellen. Voor de 2e keer staat de 100 km lange MTB Marathon (GPS) op het programma. (Uniek: ook zonder GPS is deelname mogelijk).

meer informatie

 Gezinstocht 

 30 km
Gezinstocht. 30 km. De omgeving van Rijssen-Holten is zeer gevarieerd. Heuvels, bossen, heidevelden en landwegen nodigen uit om te fietsen en te genieten.

 

meer informatie

reggesteyn

 Start & Finish

Start en finish zullen net als in de voorgaande edities, plaatsvinden bij Scholengemeenschap De Reggesteyn in Rijssen, waar een ruime accommodatie ter beschikking staat van individuele deelnemers en de bedrijventeams.

meer informatie

Zoals in voorgaande edities het geval was, zal de volledige opbrengst worden geschonken aan een lokaal doel, in 2015 is dit  Voedselbank West Twente¨voedselbank West Twente¨

Wij zien u graag op zaterdag 6 juni 2015 in Rijssen!

Theo de Rooij Classic