Theo de Rooij Classic 2014

Na 4 succesvolle edities organiseert Tourclub Rijssen, in samenwerking met
Theo de Rooij, in 2014 de lustrum editie "Theo de Rooij Classic"

Theo de Rooij Classic – zaterdag 7 juni 2014

 De Classic wordt in 2014 uitgebreid naar:

 De “Classic”

 80, 110 en 150 km.
Deze routes lopen door de mooiste delen van Overijssel. Verkeersarme wegen door een uitdagend en prachtige omgeving met verrassend veel klimmetjes, met als toetje de selectieve 11 km lange tocht dwars door de Holterberg.

meer informatie

ATB

50 en 100 km.
Ook voor 2014 is de organisatie  van de Theo de Rooij Classic er in geslaagd 2 uitdagende routes samen te stellen. Voor het eerst staat een 100 km lange ATB Marathon (GPS) op het programma. (Uniek: ook zonder GPS is deelname mogelijk)

meer informatie

 Gezinstocht 

 30 km
Gezinstocht. 30 km. De omgeving van Rijssen is voorzien van bossen, heidevelden en landwegen en uitermate geschikt voor om op de “gewone” fiets er op uit willen. Ideaal voor gezinnen, de routes zijn ook voor kinderen prima te fietsen

meer informatie

reggesteyn

 Start & Finish

Start en finish zullen net als in de voorgaande edities, plaatsvinden bij Scholengemeenschap De Reggesteyn in Rijssen, waar een ruime accommodatie ter beschikking staat van individuele deelnemers en de bedrijventeams.

meer informatie

hospiceZoals in voorgaande edities het geval was, zal de volledige opbrengst worden geschonken aan Hospice De Reggestroom te Rijssen.

Wij zien u graag op zaterdag 7 juni 2014 in Rijssen!

Theo de Rooij Classic 2014